Netwerkbeheerder

Must haves

 • Afgeronde MBO-niveau 3 of 4 opleiding, richting ICT

 • Minstens twee jaar ervaring als systeembeheerder

 • Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift

 • Kennis van Windows besturingssystemen en server 2016 ( of Azure), ITIL. Linux kennis is een pre

 • In het bezit van een rijbewijs B

Wat ga je doen?

 • Problemen oplossen

 • Onderhouden van de IT-infrastructuur (20%)

 • Changes doorvoeren (5%)

 • Monitoren van systemen

 • Installeren, onderhouden en verbeteren van netwerk(capaciteit) (50%)

 • Schrijven van gebruikershandleidingen (5%)

 • Projecten zoals migraties (20%)

Dit bieden wij:

 • Marktconform salaris + € 200

 • 40-urige werkweek

 • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld

 • Ontwikkelmogelijkheden door opleidingen en certificaten

 • Leuke meetups met andere IT’ers en diverse events

Wat doet een netwerkbeheerder?

In jouw rol als netwerkbeheerder bij Linden-IT zorg je voor het onderhouden en beheren van diverse netwerkinfrastructuren. Je houdt je onder andere bezig met het aanleggen van netwerken, het installeren en configureren van routers, switches, modems en andere netwerkproducten. Daarnaast verzorg jij de beveiliging van de netwerken en ben jij verantwoordelijk voor duidelijke communicatie naar klanten en collega’s met bijbehorende documentatie. Als netwerkbeheerder maak je deel uit van verschillende projectteams waarmee je de laatste technische ontwikkelingen doorvoert in de infrastructuur.

Collega’s in soortgelijke functie

Sander - IT professional

sander it professional linden-itBij welk project werk je en wat doe je precies?
Ik lever support aan veel verschillende bedrijven, als een soort field engineer eigenlijk. Hierbij kun je denken aan remote support of hulp op locatie.

Hoe ziet een dag eruit?
Eigenlijk is geen dag hetzelfde. Het ene moment zit ik achter mijn bureau klanten te helpen op afstand, het andere moment ben ik de hele dag op pad. Soms ga ik langs bij een klant om wat spullen af te leveren voor de IT-afdeling. Het is in ieder geval nooit saai!

Welke certificaten behaald?
Momenteel ben ik bezig met mijn ITIL. Daarna wil ik eigenlijk doorgaan met andere certificaten zodat ik een mooie groei door kan maken.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik houd ervan om lekker bezig te blijven. Voetballen, met vrienden afspreken, op stap met mijn vrouw, op bezoek bij familie. Wat niet eigenlijk! 

Bilal - IT professional

Bij welk project werk je en wat doe je precies?

bilal it professional linden-it servicedesk

Sinds twee werken zit ik op project bij een internationaal bedrijf in de biotechniek dat onlangs is overgenomen. Op dit moment ben ik het aanspreekpunt voor alle interne medewerkers als het gaat om ICT-vragen. Je kunt hierbij denken aan problemen met de wifi-verbinding of laptops die niet meer op willen starten. Maar ook problemen met beamers in de vergaderzalen, beeldschermen, printers en andere randapparatuur.

Hoe ziet een dag eruit?

Dat is heel verschillend. Sowieso check ik altijd eerst mijn mail. Daarna heb ik soms een afspraak, als een medewerker bijvoorbeeld een bepaalde vraag heeft of ergens meer informatie over wil. Verder hangt het heel erg af van de meldingen die binnenkomen. Op het moment dat er geen meldingen zijn ga ik aan de slag met mijn project waarbij ik inventariseer wat mensen willen leren.

Welke certificaten behaald?

ITIL, MCSA windows 697, MOS-Outlook.

Wat doe je in je vrije tijd?

Voetbal vind ik ontzettend leuk, zowel om op televisie te volgen als om te zelf te spelen met vrienden. Ik houd ook veel van muziek. Ik speel piano en produceer zelf muziek. Daarnaast game ik en houd ik van maffiafilms

Jelle - IT professional

jelle it professional linden-it servicedeskBij welk project werk je en wat doe je precies?

Mijn nieuwste project is bij een groot bekend ziekenhuis. Ik moet daar inventariseren welke werkplekken aan bepaalde eisen voldoen. Verder moet ik kijken of de computers omgezet kunnen worden naar een speciale werkplek en of bepaalde applicaties het goed doen.

Hoe ziet een dag eruit?

Aangezien ik geen koffie lust begin ik de dag met een glaasje water. Daarna kijk ik altijd even of ik nog mail hen en naar welke afdeling ik die dag moest. Op de afdeling kijk ik welke computers geschikt zijn door te kijken hoe hardware is aangesloten en vragen te stellen aan de gebruikers. Daarna moet ik alles invoeren.

Welke certificaten behaald?

ITIL, MCSA 698.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik houd van gamen. Mijn favoriete game is counterstrike. Ik heb ook een poosje racespellen gespeeld, maar speel nu toch weer counterstrike.

Walid - IT professional

Bij welk project werk je en wat doe je precies?walid linden-it professional servicedesk

Ik ben pas geleden begonnen bij Linden-IT, en start aanstaande maandag als support engineer bij een van de klanten van Linden-IT.

Waarom heb je voor detachering gekozen?

Ik wil graag op verschillende plekken kijken wat bij me past. Detachering lijkt me een goede kans om ervaring met verschillende projecten op te doen.

Wat is het leukste ICT vraagstuk wat je tot nu toe opgelost hebt?

Tijdens mijn stage werkte ik op een servicedesk waarbij we ook met externe klanten werkten. Een medewerker had een probleem met een website waar hij niet op kon, de melding was doorgezet naar een externe servicedesk, maar na twee weken was het probleem nog steeds niet opgelost. Hij belde hier over, waarna ik vroeg of ik misschien iets mocht proberen. Omdat hij voor een externe organisatie werkte kon ik geen remote tool gebruiken. Ik heb hem toen stap voor stap uitgelegd wat hij kon proberen en toen lukte het, waardoor deze man niet nog langer hoefde te wachten. Het gaf erg veel voldoening dat ik hem ter plekke kon helpen.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Ik heb MBO ICT beheer niveau 4 gedaan. Als eindstage heb ik bij de Volksbank gewerkt.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik woon in Nijmegen en daar doe ik aan karate. Ik speel nu 9 jaar gitaar en lees graag over filosofie.

Daphne - IT professional

Op wat voor project werk je en wat doe je precies? daphne it engineer linden-it

Ik ben net klaar met mijn project. Ik heb daar als eerstelijns medewerker gewerkt. Een drukke, maar afwisselende baan. Ik was vaak de enige eerstelijns medewerker, dus alle communicatie kwam dan bij mij binnen. Zo’n 70% van de meldingen kon ik zelf oplossen, de rest moest ik doorzetten naar een 2e of 3e lijn. Ik was tevens key-user van een applicatie die we gebruikten. Dat hield in dat ik voor de afdeling waar ik zat kon kijken of er verbeteringen doorgevoerd konden worden in de applicatie.

Hoe ziet zo’n dag er dan precies uit?

De dag begon met een kopje koffie, bij de vergaderzalen hingen tablets die door een bug s’nachts uit gingen, dus terwijl de koffie stond te pruttelen maakte ik een rondje door het gebouw om alles aan te zetten. Daarna bekeken we alle tickets die in de nacht waren aangemaakt en moest ik beslissen wat doorgezet moest worden en wat ik zelf op kon lossen. Daarna was het wachten op de meldingen die binnen kwamen. Als het rustig was ging ik aan de slag met oude meldingen die nog niet waren opgelost omdat ze minder prioriteit hadden.

Welke certificaten behaald?

Op dit moment mijn ITIL, maar ik ben bezig met mijn Office 365.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben een fanatiek cosplayer. Ik heb geloof ik 16 verschillende outfits en vind het leuk om naar cosplay conferenties te gaan. Ik houd van lezen, vooral fantasy en science fiction en houd ook van films in dat genre.

Quinten - IT professional

Welk project doe je en wat doe je daar precies?

quinten it professional linden-it servicedesk

Mijn laatste project heb ik onlangs afgerond bij een verzorgingsinstelling. Ik werkte daar mee aan een grootschalige migratie van windows 7 naar windows 10. Eerst moesten de oude werkplekken weggehaald worden. Daarna zetten we met een image windows 10 op de computer en moest ik de nieuwe werplek inrichten.

Hoe ziet zo’n dag er daar uit?

We waren dus voornamelijk bezig met het weghalen van de oude plekken en het voorbereiden van de nieuwe computers. Ik werkte op verschillende locaties aangezien de instelling vestigingen had door het hele land. Het was ook mijn taak om de mensen een stukje voorlichting te geven over hoe ze met Windows 10 om moesten gaan.

Welke certificaten behaald?

ITIL.

Waarom heb je eigenlijk voor detachering gekozen?

Ik wil graag bij veel verschillende bedrijven kunnen kijken, ik ben tenslotte jong en wil er zodoende achter komen wat mij het beste ligt.

Wat doe je in je vrije tijd?

Mijn voornaamste bezigheid naast de ICT is sporten. Ik fitness nu twee jaar 5x in de week. Daarnaast vind ik het leuk om films en series te kijken. Voornamelijk actiefilms en science-fiction films. Ik vind het ook leuk om te gamen.

Justin - IT professional

justin it engineer linden-it

Welk project doe je en wat doe je er?

Ik werk bij een bedrijf dat internet oplossingen regelt voor multipendants; verzamelgebouwen waar verschillende bedrijven in gevestigd zijn. We leggen glasvezelnetwerken aan en verzorgen ook VOIP oplossingen.

Ik ben aangenomen om projecten te managen maar omdat ik op dit moment de enige medewerker ben neem ik eigenlijk allerlei taken op me op. Als het nodig is help ik de eigenaren waar kan, dat houdt dus ook in dat ik dingen doe zoals administratie, logistieke taken, een marktonderzoek doe om te kijken of er nog klanten zijn en een stukje sales doe.

Hoe ziet een dag eruit?

Omdat we geen andere medewerkers hebben op dit moment ben ik druk op de servicedesk. Daar neem ik alle telefoontjes aan en doe ik alle support. Ik houd me ook bezig met de facturatie. De servicedesk leveren we aan de klanten die onze internetoplossingen gebruiken. We willen graag een totaalplaatje aanbieden en vinden het belangrijk dat wij altijd beschikbaar willen zijn voor onze klanten.

Welke certificaten behaald?

Ik heb op dit moment mijn ITIl ben ben daarnaast druk bezig met mijn HBO Business IT & Management studie.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik ben het liefste altijd tussen de mensen. Ik ben hard bezig met mijn carrière door middel van mijn werk en mijn studie en vind het leuk om naar feesten te gaan. Ik probeer ook nog af en toe tijd vrij te maken om te hardlopen en te fitnessen. Ik wil nog veel van de wereld zien, dus als ik tijd heb zou ik graag nog een poos gaan reizen.

Othman - IT Professional

Bij welk project werk je en wat doe je precies?Othman IT engineer Linden-IT

Als applicatiebeheerder ben ik breed inzetbaar en kan ik mijn kennis die ik bij verschillende organisaties heb opgedaan inzetten bij mijn nieuwe projecten. Mijn specialisatie is voornamelijk gericht op procesmatig werken.
Hierdoor ben ik inzetbaar op zowel standaard applicaties als maatwerk applicaties.

Hoe ziet een dag eruit?

Het is nooit hetzelfde, na een goed kopje koffie en alle systemen te zijn nagegaan met betrekking tot de live omgevingen en stabiliteit. En eventueel wat er door de collega’s is gedaan in de avonduren. Afhankelijk van de dag kan het gebaseerd zijn op een project of een beheer dag.

Welke certificaten heb je al behaald?

Momenteel ben ik bezig met het behalen van mijn Security certificering.
Met uitzicht om mij door te ontwikkelen als security manager.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd houd ik van bezig zijn met domotica, motor rijden en lekker optrekken met mijn gezin.

Doorgroeimogelijkheden

De basis heb je zelf al gelegd met een MBO-, HBO- of universitaire opleiding. Een snelle carrière willen we allemaal. We helpen je daarbij door middel van gerichte opleidingen en advies. We kennen de markt als geen ander en kiezen voor jou de kortste weg. Het verschil zit hem vaak in details.

 1. Servicedesk medewerker
 2. Werkplekbeheerder
 3. Junior Netwerkbeheerder
 4. Netwerkbeheerder
 5. IT-infrastructuur specialist

Werken als netwerkbeheerder bij Linden-IT

 • Opgericht in 2016

 • Vestigingen in Amsterdam (Hoofdkantoor),
  Amersfoort en Den Bosch

 • 200+ medewerkers

 • Actief in heel Nederland

 • 100+ klanten

 • 75+ medewerkers hebben hun carriere verder doorgezet in vaste dienst bij de klant van Linden-IT

Solliciteer direct!