Cloud Traineeships

Get ready for the cloud !

Linden-IT biedt verschillende cloud traineeships aan, waaronder op het gebied van Microsoft 365, Azure en Office 365. Kijk hieronder voor meer informatie.

Wat houden de Cloud Traineeships in?

Door middel van de Cloud Traineeships helpen wij IT professionals met de juiste mindset om onze klanten verder te helpen in de toekomstige wereld van de cloud. Linden-IT zoekt hiervoor IT professionals die deze technologieën omarmen en bij willen dragen om bedrijven richting de cloud te helpen. Met onze Cloud Traineeships vormen wij de nieuwe generatie aan cloud specialisten, die aansluiten op de job-roles die Microsoft onderscheidt. Download hier de presentatie over de role-based certificeringen van Microsoft.

Linden-IT biedt medewerkers die beschikken over een MBO-ICT met werkervaring of een afgeronde HBO/Universitaire opleiding de mogelijkheid om aan het Cloud Traineeship deel te nemen.

In de eerste paar weken van je dienstverband gaan we van start met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Je krijgt dus ook direct een salaris, nog voor je aan de slag gaat. Na het onboarding traject waarin ook de juiste stappen voor jou persoonlijk worden besproken, ga je aan de slag met een aantal trainingsprogramma’s. De traineeships bestaan uit een combinatie van online en klassikale trainingen. Daarnaast ga je aan de slag bij een opdrachtgever. We proberen dit zo goed mogelijk in te plannen zodat de juiste combinatie hierin wordt gevonden en de optimale balans wordt gevonden tussen werken en studie.

Wat bieden wij?

  • Een arbeidsovereenkomst waarbij je direct al betaald krijgt tijdens het traineeship
  • Een leaseauto bij start op een project
  • Toegang tot online studie bibliotheek met meer dan 250 online trainingen
  • Studieboeken
  • Een personal coach die je helpt met de studie keuze en je daarin begeleidt
  • Projecten die zoveel mogelijk aansluiten bij je kennis en ambitie
gratis microsoft certificering behalen bij Linden-IT voor junior servicedeskmedewerker en senior servicedeskmedewerker
cisco ccna gratis certificaat bij Linden-IT als datacenter technicus
Linux Redhat certificaat gratis bij Linden-IT als Datacenter Technicus
gratis VMware certificaat bij Linden-IT voor systeembeheerder en senior systeembeheerder
junior servicedeskmedewerker gratis ITIL certificaat

Voorwaarden

Linden-IT staat voor persoonlijke groei. Door de opleiding en werkervaring die je al bezit, je verder opdoet en het behalen van certificaten, werk je continu aan je persoonlijke groei. Wij vinden het belangrijk dat je een werkgever hebt die naar je luistert, een cultuur en omgeving waarin jouw stem geldt en je uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden hebt.

Wij investeren continu in de verdere doorontwikkeling en gedurende je dienstverband investeer jij je tijd en kennis. Linden-IT betaalt de kosten voor de online leeromgeving, de klassikale trainingen, jouw salaris kosten en natuurlijk de kosten die verbonden zijn aan de examens die je hier voor moet afleggen. Je tekent hiervoor een opleidingsovereenkomst. Wij gaan er vanuit dat je deze kosten terug verdient als je aan de slag gaat op een project bij onze klanten, mocht je eerder uit dienst gaan dan de overeengekomen periode dan dien je een gedeelte van deze kosten terug te betalen of dient je nieuwe werkgever deze te vergoeden.

Linden-IT’s missie voor talentontwikkeling

De wereld van technologie ontwikkeld zich sneller en verder waarin de complexiteit je niet hoeft tegen te houden, de capaciteit niet gelimiteerd is en de schaalbaarheid geen probleem meer is.

De uitdaging op dit moment zit hem in het ontbreken van de IT professionals met de juiste vaardigheden, kennis en de capaciteit om dit toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Het toonaangevende onderzoeksinstituut, Gartner, voorspelt een grote toekomst voor de cloud:

‘ “Cloud services are definitely shaking up the industry”, said Sid Nag, research vice president at Gartner. “At Gartner, we know of no vendor or service provider today whose business model offerings and revenue growth are not influenced by the increasing adoption of cloud first strategies in organizations. What we see now is only the beginning, though. Through 2022, Gartner projects the size and growth of the cloud services industry at nearly three times the growth of overall IT services.” ‘

Linden-IT heeft als missie de beste IT professionals klaar te stomen voor de toekomst door middel van verschillende Cloud Traineeships.