Linden-IT MBO ICT niveau 4 BBL

Opleidingen voor talentontwikkeling

De wereld van technologie ontwikkelt zich enorm snel, waarbij de uitdaging op dit moment zit in het vinden van goed opgeleide IT-professionals. IT’ers die de juiste vaardigheden en uitgebreide kennis hebben en de capaciteiten bezitten om dit toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Linden-IT heeft als missie de beste IT-professionals klaar te stomen voor de toekomst door middel van een BBL MBO ICT-niveau 4 opleiding.

Behaal je ICT-beheer Niveau 4 met behulp van Linden-IT

Ben jij ambitieus, een doorzetter en wil je bij de beste ICT’ers van Europa horen dan zoeken wij jou!

Je bent in het bezit van je MBO ICT-opleiding op niveau 3 of je hebt al wat jaren werkervaring in de ICT. Je wil graag je niveau 4 diploma behalen om verdere stappen in je carrière te maken, maar je wilt niet meer fulltime naar school. Klinkt dit interessant? De BBL ICT-opleiding van Linden-IT maakt dit mogelijk!

Je start direct met een 40-urige werkweek en je gaat 1 avond in de week naar school in Hilversum of Zaandam, afhankelijk van waar je woont en/of waar je opdracht is. Waar je de opleiding gaat volgen wordt bepaald in overleg met jou. Er wordt je, naast je studie, een arbeidsovereenkomst geboden en je ontvangt daardoor een salaris vanaf de start van jouw werkzaamheden op een project. De studiekosten die de school aan jou berekent worden volledig vergoed door Linden-IT. Het traject is bedacht om semi-professionals in zeer korte tijd een diploma op niveau 4 te laten behalen.

Naast de opleiding is er mogelijkheid tot het behalen van certificeringen en dit zet zich voort wanneer je je carrière doorzet bij Linden-IT. Kortom, je kunt als ICT’er bij Linden-IT alles uit jezelf halen. Linden-IT speelt in op de toekomst en wil zorgen voor niveau 4 opgeleide IT-professionals die klaar zijn voor de hoge wensen van het bedrijfsleven.

Wat houdt de BBL opleiding in?

De Linden-IT BBL opleiding heeft dezelfde inhoud als iedere andere MBO ICT Beheer opleiding. De voortgang van de opleiding wordt zowel vanuit het mbo-college als door onze eigen opleidingsmanager goed in de gaten gehouden, zodat jij ondersteuning krijgt daar waar je het nodig hebt.

De opleiding is in de basis in 2 jaar af te ronden. Omdat de trajecten maatwerk zijn kan het zo zijn dat je sneller jouw mbo ICT-niveau 4 diploma op zak hebt.

Wat bieden wij?

  • Een personal coach die je helpt met de studiekeuze en je daarin begeleidt
  • Projecten die passen bij jouw werkervaring en waarbij je de juiste ervaring opdoet
  • Een arbeidsovereenkomst waardoor je bij de start op project direct salaris ontvangt
  • Vergoeding van de gemaakte studiekosten voor het Linden-IT BBL opleidingstraject
  • Gratis behalen van certificaten zoals ITIL4, MTA’s, CCNA en overige (Microsoft) certificeringen
gratis microsoft certificering behalen bij Linden-IT voor junior servicedeskmedewerker en senior servicedeskmedewerker
cisco ccna gratis certificaat bij Linden-IT als datacenter technicus
Linux Redhat certificaat gratis bij Linden-IT als Datacenter Technicus
gratis VMware certificaat bij Linden-IT voor systeembeheerder en senior systeembeheerder
junior servicedeskmedewerker gratis ITIL certificaat

Voorwaarden

Linden-IT staat voor persoonlijke groei. Door de opleiding en werkervaring die je al bezit, je verder opdoet en het behalen van certificaten, werk je continu aan je persoonlijke groei. Wij vinden het belangrijk dat je een werkgever hebt die naar je luistert, dat er een cultuur heerst waarin jouw stem geldt en waarin je uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden hebt.

Wij investeren continu in de verdere doorontwikkeling en gedurende je dienstverband investeer jij je tijd en kennis. Linden-IT betaalt de kosten voor de online leeromgeving, de klassikale trainingen, jouw salaris en natuurlijk de kosten die verbonden zijn aan de examens die je moet afleggen. Je tekent hiervoor een studieovereenkomst. Wij gaan ervan uit dat je deze kosten terugverdient als je aan de slag gaat op een project bij onze klanten, mocht je eerder uit dienst gaan dan de overeengekomen periode dan dien je een gedeelte van deze kosten terug te betalen of dient je nieuwe werkgever deze te vergoeden.

Meld je aan