Linden-IT Talentpool

Voor onze IT-professionals die sneller stappen willen maken in hun ICT carrière hebben wij de Linden-IT Talentpool. Of je nu nieuwe systemen wilt verkennen, je graag wilt specialiseren of misschien een management kant op zou willen gaan. Voor onze IT’ers creëren wij de beste kansen en bieden wij ondersteuning om jouw plannen te realiseren. Vanuit de Linden-IT Talentpool krijg je onder andere extra opleidingsmogelijkheden, studietijd en een personal coach.

Als member van de Talentpool ben je verzekerd van de beste kansen en ondersteuning voor jouw toekomst als ICT-Professional

Wie komt er in aanmerking?

In eerste instantie kom je in dienst bij Linden-IT, waarbij je van start gaat op een leuk project waar je veel kunt leren. Dit kunnen ook verschillende projecten zijn gedurende je dienstverband. Daarnaast ga je aan de slag met opleidingen en certificeringen.

In gesprekken die je hebt met je accountmanager kun je de mogelijkheden voor de Talentpool bespreken. Hiervoor zijn een aantal eisen om in aanmerking te komen, zoals onder andere een MBO ICT opleiding en minimaal 2 geldige Microsoft certificaten.

Wat zijn de voordelen?

Als Talentpool medewerker bieden we je veel extra’s:

  • Een leaseauto in de klasse Seat Ibiza
  • Toegang tot online studie bibliotheek
  • Studieboeken
  • Een personal coach die je helpt met de studie keuze en je daarin begeleidt
  • Projecten die zoveel mogelijk aansluiten bij je kennis en ambities
  • De mogelijkheid om je kennis te delen door middel van publicaties op de blog van Linden-IT
  • Altijd een hoge beloning voor referrals, kandidaten die jij aandraagt en in dienst komen bij Linden-IT
  • Deelname aan speciale kennissessies voor Talenentpool members
gratis microsoft certificering behalen bij Linden-IT voor junior servicedeskmedewerker en senior servicedeskmedewerker
cisco ccna gratis certificaat bij Linden-IT als datacenter technicus
Linux Redhat certificaat gratis bij Linden-IT als Datacenter Technicus
gratis VMware certificaat bij Linden-IT voor systeembeheerder en senior systeembeheerder
junior servicedeskmedewerker gratis ITIL certificaat

Doorgroei en ontwikkeling

Starten als IT-professional bij Linden-IT betekent starten met een maatwerk opleidingsplan. Doorgroeien doe je door het behalen van certificaten, aangevuld met de werkervaring die je opdoet tijdens de projecten bij onze klanten. Zo kan je van servicedeskmedewerker doorgroeien richting bijvoorbeeld werkplekbeheerder en vanuit daar richting systeembeheerder, applicatiebeheerder of juist richting netwerkbeheer. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om richting een managementfunctie of een specialisme te gaan werken.

Dit doe je uiteraard niet alleen aan de hand van certificaten en werkervaring, maar ook door coaching vanuit het Linden-IT team of door een mentor die je ondersteunt op gebied van IT.

Omdat de meeste bedrijven vol op gebruik maken van Microsoft producten hechten we bij Linden-IT veel waarde aan de opleidingen en certificeringen op dit gebied. Daarnaast is het afhankelijk van je eigen kennis, ervaring en wensen voor de toekomst. Dit kan dus ook op andere gebieden, zoals onder andere Linux en Cisco.

Vanuit de Linden-IT Talentpool kun je doorstromen richting de Cloud Traineeships op het gebied van Microsoft 365, Azure en Office 365.