Kans maken op €500,-? Dat kan!

Wil jij wat extra vakantiegeld verdienen en iemand anders hier ook blij mee maken? Dat kan!

Zoals je wellicht weet, is Linden-IT flink aan het groeien en zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. En daar kun jij ons bij helpen met onze zomeractie! Want wie weet heb jij wel iemand in jouw netwerk die een kick-ass IT-professional is en perfect bij Linden-IT zou passen.

De spelregels:

  • We zoeken kandidaten die in het bezit zijn van minimaal een MBO-diploma in een ICT-gerelateerd vakgebied.
  • De kandidaat mag nog niet eerder in dienst zijn geweest bij Linden-IT.
  • Voor elke aangedragen kandidaat die zijn proeftijd succesvol doorloopt, ontvangt jij een bonus van €500,-. Hoe meer kandidaten je aanbrengt, hoe beter!
  • Niet alleen jij ontvangt de bonus, maar ook jouw vriend/vriendin/kennis/(oud)-klasgenoot ontvangt een bonus van €500,-. Dubbelfeest!
  • De zomeractie gaat in op 01-07-2023 en loopt tot 31-08-2023. In die periode moet de kandidaat zijn aangedragen en het contract hebben ondertekend.

Dus, ken jij iemand die een toffe aanwinst zou zijn voor Linden-IT, laat het ons dan vooral weten! Draag de kandidaat aan via het medewerkersportaal of bij je contactpersoon van Linden-IT.

Hoe werkt het?

  1. Vertel jouw vriend(in) over onze IT-vacatures en waarom jij graag bij ons werkt.
  2. Laat jouw vriend(in) ons weten dat jij hem/haar hebt doorverwezen, of stuur ons zelf een bericht met de contactgegevens van jouw vriend(in).
  3. Wanneer jouw vriend(in) via ons een IT-baan vindt en minimaal 1 maand in dienst is, ontvang jullie beide een beloning.

 

Meer weten over werken bij Linden-IT

 

Meldt de kandidaat aan via het medewerkersportaal

Medewerkersportaal

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!