Microsoft Resources

Windows E-Books

Als IT professional weet je als geen ander dat de IT nooit stil staat. Wil je altijd op de hoogte blijven, dan ben je eigenlijk nooit uitgestudeerd. Je zal je constant moeten inlezen en trends moeten bijhouden.

Linden-IT is hier om je een handje te helpen. Wij maken graag een verzameling van de nodige documenten zodat jij helemaal up-to-date blijft.

Op deze pagina vindt je Windows E-Books over relevante onderwerpen voor jouw eigen thuis studie. Zo kun jij de nodige kennis opdoen.

Klik op de E-Books om de PDF te bekijken en te downloaden.

Introducing Windows 10 for IT professionals

introducing windows 10 for IT professionals Linden-IT windows resources

Deze gids introduceert nieuwe features en mogelijkheden en geeft jou een praktisch overzicht over alles wat nieuw is aan Windows 10 vergeleken met de voorgangers.

Windows 10 Pro: Top 10 Tools

Dit E-Book beschrijft de beste applicaties, accessoires en utilities die bij Windows 10 aan bod komen.

Windows 10 Pro: Support Secrets

Windows 10 IT Pro Essentials Support Secrets E-Book Linden-IT resources

Dit E-Book is voor iedereen die zich bezighoudt met IT Support in bedrijven. Het beschrijft de building blocks om jou te helpen vragen sneller te beantwoorden.

Introducing Windows Server 2016

Introducing windows server 2016 E-book IT professionals Linden-IT windows resources

In deze gids wordt je geïntroduceerd met alles wat nieuw is aan Windows Server 2016 in vergelijking met de voorganger. Elke verbetering en nieuwe feature wordt nauwkeurig behandeld.

The Ultimate Guide to Windows Server 2016

The ultimate guide to windows server 2016 windows resources linden-it e-book

Ontdek hoe jouw organisatie toegang krijgt tot technologieën die de huidige apps nieuw leven in blazen. Download de Guide to Windows Server 2016.