Linden-IT is vaste partner van het UWV. Wij helpen jou als professional graag verder in je IT-carrière!

Wellicht heb je al een achtergrond in de IT en kan je direct je ervaring in de praktijk brengen of denk jij erover na om een carrièreswitch naar de IT te maken. In beide gevallen denken we graag met je mee.

Linden-IT is de detacheringspartij binnen de ict. Wij zijn actief in meerdere IT expertisegebieden en kijken dan ook graag naar een uitdaging passend bij jouw wensen.

Voor onze medewerkers zijn wij een werkgever die begrijpt waar de IT-professionals van tegenwoordig naar op zoek zijn. Daarom bieden wij uitdagende projecten, flexibele arbeidsvoorwaarden, afwisseling en groeikansen. Tevens is Linden-IT een bedrijf waar collega’s vrienden van elkaar zijn, we elkaar kennen en persoonlijke interesse in elkaar tonen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?


Werken bij Linden-IT

Interessante projecten en uitgebreide opleidingsmogelijkheden vormen de basis voor een succesvolle carrière in de IT. Het grote voordeel van werken bij een detacheerder is dat je veel ervaring opdoet op verschillende projecten.

 

 

 

Meer informatie

Opleidingen

Werken in de IT is werken in een branche die continu blijft ontwikkelen. Als IT-professional is het daarom een must om zelf up-to-date te blijven en hierbij dus ook te blijven studeren. Een snelle carrière willen we allemaal. We helpen je daarbij door middel van gerichte opleidingen en advies. We kennen de markt als geen ander en kiezen voor jou de kortste weg.

 

Meer informatie

IT-beroepen

In de huidige markt komt steeds meer vraag naar uiteenlopende IT beroepen. Deze IT beroepen ontpoppen zich steeds vaker tot een specifiek specialisme. Bij Linden-IT hebben wij verschillende expertises die jou interessante projecten en uitgebreide opleidingsmogelijkheden kunnen bieden. Maak het verschil en ga aan de slag binnen ons uitdagende netwerk!

 

Meer informatie

Waar staan wij voor?

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Onze ervaren Sales Consultants begeleiden je tijdens je opdrachten en onze Talent Consultants helpen jou met het uitstippelen van jouw carrièrepad door het maken van een persoonlijk opleidingsplan. Zo blijft jouw kennis en ervaring altijd aansluiten op de markt.

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!