Ben je nieuw op de banenmarkt? Bij Linden-IT bieden wij functies voor afgestudeerden en starters van ieder niveau.

Wanneer je klaar bent met je opleiding wil je natuurlijk niets liever dan een knallende start in je carriere maken. Wij bieden jou deze mogelijkheid. Kom je bij ons in dienst, dan stellen wij een persoonlijk groeiplan met je op. Zo kun je blijven leren, certificaten halen en uiteraard doorgroeien.

Bekijk de video over solliciteren bij Linden-IT!

Wat betekent werken voor Linden-IT?

Voor starters

Weet jij al precies wat je wilt gaan doen? Grote kans dat je door stage-ervaring wel een idee hebt, maar dat je de invulling van jouw IT carrière nog niet helemaal voor ogen hebt. Daarom is werken voor een detacheerder echt wat voor jou! Als starter heb je de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven aan de slag te gaan, diverse projecten en functies op te pakken en door te studeren. Zit jij echt op je plek bij een specifiek bedrijf? En zijn zij heel blij met jou? Dan is er ook nog eens een optie dat je daar kan blijven werken door een deta-vast constructie.

Doorgroeien?

Starten bij Linden-IT betekend starten met een opleidingsplan; door het behalen van certificaten kan jij steeds uitdagendere projecten gaan doen en groei je in functie. Dit doe je uiteraard niet alleen aan de hand van certificaten maar ook door coaching vanuit het Linden-IT team of door een mentor die je ondersteund op gebied van IT.

En die arbeidsvoorwaarden dan?

Wij bieden onze IT starters een aantrekkelijk salaris en bij het behalen van een ITIL certificaat en verschillende Microsoft certificaten krijg je een lease-auto.  Niet te vergeten: Je wordt uitgenodigd voor onze legendarische events; of in jouw regio of met alle IT professionals.

Ervaringen van onze medewerkers

“Toen ik net mijn diploma had gehaald had ik weinig verwachtingen mbt. de arbeidsmarkt, hierdoor heb ik gekozen voor een detachering waarbij je veel verschillende branches ziet en bij diverse projecten mee kan werken. Soms is dat een beetje onwennig als je net binnen komt, maar je leert gemakkelijk situaties herkennen en settelen in verschillende omgevingen.”

Tip van Jelle: In de ICT moet je blijven leren tot je met pensioen kan, ga dus actief achter je certificaten aan en ontwikkel je in je vak.

~ Review over Linden-IT door Jelle

“Wat mij meteen opviel toen ik bij Linden-IT solliciteerde is de snelle reactie die ik kreeg. Een sollicitatiegesprek kon snel ingepland worden. Vervolgens werd er speciaal voor mij heel gericht gekeken naar wat goed bij mij past. De interne werksfeer is bij Linden-IT goed. Iedereen is hier erg open en sociaal, ik voelde mij meteen op mijn gemak. ”

Tip van Ricardo: Persoonlijkheid en betrokkenheid is erg belangrijk. Daarom vind ik Linden-IT een goede keuze voor iedereen!

~ Review over Linden-IT door Ricardo

Kom jij ook bij ons op gesprek?

Wil je jouw ICT-carrière meteen goed starten? Kom bij ons op gesprek! Geef via email data door waarop je beschikbaar bent. Wij nemen vervolgens contact met je op om een afspraak te maken. Of solliciteer direct!

Solliciteer direct     Direct een mail sturen

Functies in de ICTMedewerker Servicedesk

Beschikt over een ICT-opleiding op MBO-niveau met enige ervaring op een servicedesk en heeft een cursus communicatieve vaardigheden gevolgd.

Veelgebruikte titels:

eerstelijns support engineer
eerstelijns supportmedewerker
eerstelijns helpdeskmedewerker
support engineer

Senior Servicedesk

Heeft enkele jaren ervaring op een servicedesk en is gecertificeerd op Windows besturingssystemen. Daarnaast is hij/zij bekend met werkplekbeheertaken.

Veelgebruikte titels:

tweedelijns support engineer
tweedelijns supportmedewerker
tweedelijns helpdeskmedewerker
desktopbeheerder
floorwalker
werkplekbeheerder
skilled servicedesk

Systeembeheerder

Beschikt over enige ervaring met systeembeheertaken; vaak aangevuld met Microsoft server certificaten.

Veelgebruikte titels:

allround ICT support-/systeembeheerder
ICT-beheerder
IT-engineer

Senior Systeembeheerder

Beschikt over ruime ervaring als systeembeheerder en heeft kennis van cloudoplossingen als AWS of Azure. Bekend met netwerkstructuren.

Veelgebruikte titels

allround ICT support-/systeembeheerder
ICT-beheerder
IT-engineer
cloudspecialist

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!