Home » Nieuws » Thuiswerken, hoe zat dat ook alweer?

Het leek even wat beter te gaan, maar we moeten toch weer allemaal vanuit huis werken de komende tijd. In maart was dit natuurlijk ook aan de orde en toen hebben we op het Linden-IT blog een aantal artikelen geschreven met tips en informatie om vanuit huis te kunnen werken, vergaderen en sollicitatiegesprekken te voeren. Hieronder een samenvatting om je geheugen weer even op te frissen!

Nieuwe werknemers inwerken op afstand

ICT-afdelingen hebben de afgelopen maanden gewoon doorgewerkt en hebben het vaak nog drukker dan normaal omdat iedereen thuiswerkt. En dus gaat het aannemen van nieuwe ICT’ers ook gewoon door. Echter, het inwerken op afstand zien veel bedrijven als een probleem en dat hoeft het niet te zijn met onze tips over inwerken op afstand.

Lees artikel

Een goed sollicitatiegesprek voeren op afstand

Linden-IT heeft al langere tijd ervaring met video-sollicitaties, aangezien ze kosten en tijd schelen en een duidelijk beeld geven van het bedrijf en de kandidaat. Veel bedrijven geven echter de voorkeur aan face-to-face gesprekken, wat in deze tijd wat moeilijker te realiseren is. Lees daarom hier alles over het voeren van een goed sollicitatiegesprek op afstand.

Lees artikel

Tips om support te leveren vanuit huis

Het kan best een uitdaging zijn om support te leveren vanuit huis. In dit artikel hebben we dus 5 tips op een rijtje gezet om ervoor te zorgen dat thuiswerken vlot verloopt, maar dat de balans tussen werk en privé ook gewaarborgd blijft!

Lees artikel

De beste gratis videoconference tools

Iedereen kent intussen Microsoft Teams en Zoom wel, maar er zijn nog andere gratis tools die wellicht beter aansluiten bij jouw wensen voor een videoconference. Wij hebben daarom de 8 beste gratis videoconference tools voor je op een rijtje gezet.

Lees artikel

Uitgelicht

Cloud Security Essentials

Wil je ook Malware, Ransomware, Phishing voorkomen en je Cloud diensten beschermen? Dan is een goede Cloud Security strategie essentieel om veilig werken te garanderen! Waarom dit zo belangrijk is?…

Lees verder »

Wat is Incident Management?

In deze blog verteld onze IT-consultant Sjoerd ons over incident management. In dit stuk krijg je te weten wat incident management precies inhoudt en verteld Sjoerd wat je nu wel…

Lees verder »

Linden-IT Medewerkers van het kwartaal!

Met trots presenteren wij wederom de medewerkers van het kwartaal. De IT-professionals die het verdienen om in de spotlight te worden gezet! Ieder kwartaal wordt er per regio een medewerker…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe we kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!