Home » Nieuws » Top 7 ICT-Webinars

Interessante webinars brengen je verder in de IT. Ze hebben als doel om te informeren of leren je anders te denken. In dit artikel hebben we een top 7 ICT-Webinars op een rijtje gezet op het gebied van Microsoft Azure & Office, Cisco, ITIl v4 en Linux.

1. How Microsoft manages a hybrid infrastructure with Azure

In deze webinar leggen Microsoft professionals uit hoe Microsoft haar processen en hulpprogramma’s transformeert om het beheer en de rapportage te vereenvoudigen, nadat de meeste toepassingen en services zijn gemigreerd naar Azure.

De experts van Microsoft lichten de cloudarchitectuur toe en hoe ze apps en services in de cloud beheren bij Microsoft met Azure Resource Manager en cloudgebaseerde managementtools. Ze bespreken hoe de omgeving is geëvolueerd van gecentraliseerd beheer van de cloud naar zelfbediening. Ook geven ze antwoord op vragen uit het publiek.

2. Deploying and updating Microsoft Office 365 ProPlus at Microsoft

Tijdens deze webinar leer je hoe Microsoft de upgrade naar Office 365 ProPlus heeft geautomatiseerd met behulp van System Center Configuration Manager. Je hoort ook de Microsoft experts vertellen hoe ze updatekanalen in Office 365 hebben gebruikt om de omvang en grootte aan te geven voor het leveren van Office-updates aan gebruikers.

3. Cisco DNA Security

Na het bekijken van de Cisco Digital Network Architecture (Cisco DNA) webinar begrijp je wat er tussen alle applicaties, gebruikers en apparaten in je netwerk gebeurt. Met geïntegreerde security door je hele netwerk krijgt je een zelf lerend netwerk.

4. ITIIL v4: What’s New and what’s changing

Begin februari werd ITIL v4 gelanceerd. ITIL v4 is een logische update van de derde versie.  Waar in versie 3 al rekening wordt gehouden met continue verbetering, worden ook verschillende verbetermodellen en technieken geïntroduceerd.  In de webinar wordt antwoord gegeven of ITIlL v4 naast de werkvormen Agile, Lean en DevOps staande kan blijven.

5. TOPdesk introductie webinar

In de introductie webinar wordt uitgelegd waar de software van TOPdesk allemaal voor gebruikt wordt. Er wordt ingegaan op het self-serviceportaal, hoe je tickets registreert en afhandelt.

6. TOPdesk Tips & Tricks webinar

Tijdens deze webinar wordt in gegaan op vragen van gebruikers met enige ervaring. Er worden tips en tricks gegeven over het efficiënt gebruiken van het TOPdesk helpdeskpakket. In deze webinar worden ook nieuwe features onder de aandacht gebracht.

7. lo System Administration – Deploying Linux on Azure

Het beheren van Linux in een Azure-omgeving kan lastig zijn. Tijdens deze webinar leer je hoe anders Linux is ten opzichte van Microsoft Windows in een Azure-omgeving. Ook leer je welke skills Linux- en Azure-administators nodig hebben om succesvol Linux in een Azure-omgeving te beheren.

Uitgelicht

Cloud Security Essentials

Wil je ook Malware, Ransomware, Phishing voorkomen en je Cloud diensten beschermen? Dan is een goede Cloud Security strategie essentieel om veilig werken te garanderen! Waarom dit zo belangrijk is?…

Lees verder »

Wat is Incident Management?

In deze blog verteld onze IT-consultant Sjoerd ons over incident management. In dit stuk krijg je te weten wat incident management precies inhoudt en verteld Sjoerd wat je nu wel…

Lees verder »

Linden-IT Medewerkers van het kwartaal!

Met trots presenteren wij wederom de medewerkers van het kwartaal. De IT-professionals die het verdienen om in de spotlight te worden gezet! Ieder kwartaal wordt er per regio een medewerker…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe we kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!