Home » Nieuws » Wat zijn de voordelen van detachering?

Ooit nagedacht over werken bij een ICT-detacheerder als Linden-IT? Na het lezen van dit artikel ben je wijzer geworden over de voordelen van werken bij een detacheerder. Ook deelt IT-professional Sander Last, zelf werkzaam bij Linden-IT, zijn ervaring.

De basis van een succesvolle IT-carrière is interessante projecten en diverse opleidingsmogelijkheden. Als IT-professional bij Linden-IT heb je het voordeel dat je ervaring opdoet op verschillende projecten. Je komt hierdoor in aanraking met uiteenlopende organisaties en technische omgevingen.

Enkele voordelen van werken bij een detacheerder op een rijtje:

  • Ervaring opdoen op verschillende projecten
  • Opdracht die bij jou past
  • Verschillende werkomgevingen
  • Goede begeleiding vanuit Linden-IT
  • Gratis studie (zonder boeteclausule)
  • In dienst bij Linden-IT
  • Auto van de zaak (Als je in het bezit bent van minstens één Microsoft certificaat)

Persoonlijke begeleiding

Linden-IT hecht veel waarde aan persoonlijk contact en begeleiding. Iedere IT-professional krijgt dan ook een accountmanager toegewezen voor persoonlijke begeleiding.  Onze accountmanagers kennen de behoeften van klanten en helpen je met het uitstippelen van jouw carrièrepad zodat jouw kennis en ervaring blijven aansluiten op de markt. Sander voegt hieraan toe: ”Ik heb geregeld contact met mijn accountmanager en bespreek dan mijn voortgang. Als ik behoefte heb aan extra studie door middel van het behalen van certificaten, helpen zij met het behalen van mijn doelen.”

Projecten

Met interessante en uitdagende projecten waarin je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt en doorlopend certificaten behaalt, werk je verder aan je toekomst. Vanuit enkele startersfuncties kun je doorgroeien of direct instappen op een bepaald niveau. Sander, al ruim 2,5 jaar werkzaam bij Linden-IT, vertelt hierover: “Aan het begin van mijn aanstelling was ik IT-professional bij Bose waar ik als Support Engineer incidenten oploste. Na een jaar was ik klaar voor de volgende uitdaging en ben ik Field Engineer geworden. Het fijne aan deze functie is dat ik veel van Nederland zie.”

Voordelen

Het werken bij een ICT-detacheerder kent dus vele voordelen. Linden-IT gaat als detacheerder altijd een stap verder. Vanaf het moment dat je als ICT’ers aan je opleiding begint, regelen wij interessante cursussen, online-trainingen en IT-gerelateerde activiteiten. Het streven is om door middel van een intensieve samenwerking met ICT-docenten de opleidingen naar een hoger niveau te tillen; een niveau dat aansluit op de praktijk. Studeren houdt niet op na de basisopleiding.

Uitgelicht

Cloud Security Essentials

Wil je ook Malware, Ransomware, Phishing voorkomen en je Cloud diensten beschermen? Dan is een goede Cloud Security strategie essentieel om veilig werken te garanderen! Waarom dit zo belangrijk is?…

Lees verder »

Wat is Incident Management?

In deze blog verteld onze IT-consultant Sjoerd ons over incident management. In dit stuk krijg je te weten wat incident management precies inhoudt en verteld Sjoerd wat je nu wel…

Lees verder »

Linden-IT Medewerkers van het kwartaal!

Met trots presenteren wij wederom de medewerkers van het kwartaal. De IT-professionals die het verdienen om in de spotlight te worden gezet! Ieder kwartaal wordt er per regio een medewerker…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe we kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!