Home » Werk mee aan de groei van team Consultancy

Wie zijn dan deze specialisten?

Onze Consultancy unit is expert in het detacheren van o.a. cloud specialisten en ervaren systeembeheerders. Sinds 2021 zijn we gestart met het ontwikkelen van traineeships voor BI/ data specialisten. De traineeships zijn inmiddels gestart en de eerste professionals zijn al aan het werk bij onze klanten.

Ambitie en ondernemerschap zit in ons dna en daarom zijn we dan ook voornemens om in 2022 te starten met het ontwikkelen van een applicatiebeheer en security tak. Dit kunnen we uiteraard niet alleen en we zijn dan ook op zoek naar versterking van ons team!

Dus heb jij altijd al mee willen werken aan de groei van een jonge, ambitieuze organisatie? En doe jij niets liever dan het voeren van gesprekken met klanten en/of professionals? Dan plannen wij graag een kennismaking in om te kijken of jij onze nieuwe collega wordt in 2022!

New in 2022!

New in 2022!

waarom detacheren

Bekijk direct onze vacatures voor Team Consultancy en solliciteer direct!

Collega's vertellen

Tobias

Wat is jouw rol binnen Team Consultancy?
Ik ben bij Linden-IT gestart als Accountmanager met de focus op het detacheren van support professionals. Na een tijd merkte ik dat ik het erg leuk vond om met klanten het gesprek aan te gaan over hun IT-infrastructuur. Hierbij kwam ook steeds meer de vraag naar meer ervaren IT-professionals & specialisten. Zo is eigenlijk team Consultancy gestart. Ik heb binnen Linden-IT de mogelijkheid gekregen om deze tak op te zetten en uiteraard samen met mijn collega’s deze tak laten groeien tot een succes binnen Linden-IT!

Wat maakt werken in Team Consultancy zo leuk?
Werken bij team consultancy is leuk omdat we eigenlijk nog in een soort start-up fase zitten, er is dan ook veel ruimte voor creativiteit, inbreng en vooral groei. Wij werken dagelijks met kandidaten die graag meer willen bereiken in hun IT-carrière, waardoor je tijdens gesprekken de diepte in kan en het meest uit jezelf kan halen. Daarnaast zijn we een jong en informeel team die graag leuke dingen samen doet & successen viert!

Tobias Fidder

Meld je aan bij Linden-IT

Open sollicitatie

klik hier

Uitgelicht

Linden-IT Development: wat doet een Front-End Developer?

Wanneer je denkt aan Software Development krijg je al snel een beeld van programmeurs die ingewikkelde, onbegrijpelijke codes typen waaruit vervolgens een ingenieus softwareproduct ontstaat. Dit is inderdaad een onderdeel…

Lees verder »

Linden-IT in 2021!

Het is December en dat betekend dat de laatste maand van 2021 is aangebroken. In dit jaar is Linden-IT enorm gegroeid en hebben wij een aantal grote mijlpalen behaald. Tijd…

Lees verder »

Linden-IT opent kantoor in Portugal

In ons kantoor in Lissabon gaan we de activiteiten van Linden-IT in Nederland ondersteunen. Met name op het gebied van sales en recruitment support. Lissabon is een aantrekkelijke stad om…

Lees verder »

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!

Vacature is verwijderd uit je favorieten!