Ons Consultancy team is de grootst groeiende Business Unit van Linden-IT. Met de focus op specialisten in de branche, detacheren wij dagelijks de beste IT-specialisten bij onze opdrachtgevers. Het Consultancy team werkt vanuit ons kantoor in Baarn. Vanuit deze locatie bedienen zij klanten door heel Nederland.

Wie zijn dan deze specialisten?

Onze Consultancy unit is expert in het detacheren van o.a. cloud specialisten en ervaren systeembeheerders. Sinds 2021 zijn we gestart met het ontwikkelen van traineeships voor BI/Data specialisten en applicatiebeheerders. De traineeships zijn inmiddels gestart en de eerste professionals zijn al aan het werk bij onze klanten.

Ambitie en ondernemerschap zit in ons DNA en daarom hebben we als voornemen onze Security tak uit te breiden. Dit kunnen we uiteraard niet alleen en we zijn dan ook op zoek naar versterking van ons team!

Dus heb jij altijd al mee willen werken aan de groei van een jonge, ambitieuze organisatie? En doe jij niets liever dan het voeren van gesprekken met klanten en/of professionals? Dan plannen wij graag een kennismaking in om te kijken of jij onze nieuwe collega wordt!

waarom detacheren

Bekijk direct onze vacatures voor Team Consultancy en solliciteer direct!

Accountmanager
Recruiter

Collega's vertellen

Tobias

Wat is jouw rol binnen Team Consultancy?
Ik ben bij Linden-IT gestart als Accountmanager met de focus op het detacheren van support professionals. Na een tijd merkte ik dat ik het erg leuk vond om met klanten het gesprek aan te gaan over hun IT-infrastructuur. Hierbij kwam ook steeds meer de vraag naar meer ervaren IT-professionals & specialisten. Zo is eigenlijk team Consultancy gestart. Ik heb binnen Linden-IT de mogelijkheid gekregen om deze tak op te zetten en uiteraard samen met mijn collega’s deze tak laten groeien tot een succes binnen Linden-IT!

Wat maakt werken in Team Consultancy zo leuk?
Werken bij team consultancy is leuk omdat we eigenlijk nog in een soort start-up fase zitten, er is dan ook veel ruimte voor creativiteit, inbreng en vooral groei. Wij werken dagelijks met kandidaten die graag meer willen bereiken in hun IT-carrière, waardoor je tijdens gesprekken de diepte in kan en het meest uit jezelf kan halen. Daarnaast zijn we een jong en informeel team die graag leuke dingen samen doet & successen viert!

Tobias Fidder

Kirsten met map, Linden-IT

Ga aan de slag als Junior Accountmanager binnen ons Consultancy team!

Solliciteer direct!

Collega's vertellen

Jason

Hoe is het om te werken binnen team Consultancy?
Sinds Januari ben ik werkzaam bij Linden-IT. Het oorspronkelijke idee was dat ik het team van Resourcing kwam versterken. Maar tijdens het inwerktraject kwamen we er al snel achter dat de Accountmanager rol mij op het lijf was geschreven. Daarnaast was er direct een goede klik met alle collega’s dat ik binnen 2 dagen direct de overstap heb gemaakt naar het sales team.

Waar zijn je werkzaamheden?
Ik hou mij bezig met nieuwe accounts, het bewaken van onze kwaliteit richting de IT-professionals en klanten. Ik ben altijd opzoek naar de beste match voor onze kandidaten en klanten.

Wat maakt werken in Team Consultancy zo leuk?
Samen met Tobias en Rudra zijn wij verantwoordelijk voor het sales team. We kennen elkaar door en door en weten van elkaar wat onze sterke en slechte kanten zijn. Deze persoonlijke aanpak maakt het dat wij een heel hecht team vormen. We gunnen elkaar alles en onderling is er geen rivaliteit.

Het allerleukste vind ik dat wij snel schakelen, onze professionals kennen en dat we op die manier een match zoeken. Dus join ons team! Het allerleukste is nog dat een van de secundaire arbeidsvoorwaarden is dat je elke dag contact mag hebben met mij! Wie wil dat nou niet?

jason

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!