In ons kantoor in Lissabon (open vanaf 1-2-2022) ondersteunen we de activiteiten van Linden-IT in Nederland. Met name op het gebied van sales en recruitment support. We verwerken de laatste gegevens van potentiële opdrachtgevers en medewerkers en voeren die in ons SalesForce systeem in. En we benaderen prospects via email, Social media en telefoon.

Download de PDF

Tickets, lunchbonnen, opleiding en begeleiding

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

We bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, tickets, lunchbonnen, opleiding en begeleiding. Een deel van de opleiding kan ook in Nederland plaats vinden. En als je weer terug keert naar Nederland kun je bij een van onze kantoren in Amsterdam, Baarn of Den Bosch werken. Ervaring opdoen in een internationale omgeving is een mooie stap in je carrière. Ook helpen we je met het zoeken van woonruimte.

“De Witte Stad”

Lissabon wordt ook wel ‘de witte stad’ genoemd en strekt zich uit over zeven heuvels. De stad zit vol schilderachtige straatjes. De stad, de mensen en natuurlijk het klimaat maken het een heerlijke plek om te wonen. Lissabon wordt dan ook steeds populairder voor jonge mensen om er (tijdelijk) te werken.

Uitgaan in Lissabon

In Lissabon kan je ook heerlijk eten! Van Portugese restaurants in Alfama tot hippe horecaformules in Bairro Alto.  Er zijn ook zat wijnbars waar je eerst kunt proeven om vervolgens een glas te bestellen. Over het algemeen gezien is eten in Lissabon zeker ruim 30% goedkoper dan in Nederland. Lissabon staat ook wel bekend als één van de beste steden in Europa om uit te gaan. In Lissabon is er voor ieder wat wils. Er zijn twee wijken waar je het beste in Lissabon uit kan gaan: Alfama en Bairro Alto. Vooral Bairro Alto heeft veel leuke kleine cafés. Het landschap in de regio Lissabon is ook erg divers en biedt ook veel mogelijkheden om heerlijk aan het strand te liggen. Een paar badplaatsen in deze regio zijn: CascaisEriceira en Sesimbra. Lissabon wacht op je!

Vacatures in Lissabon

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe wij jou kunnen bereiken.

Vacature is toegevoegd aan je favorieten!
Vacature is verwijderd uit je favorieten!