Linden-IT ICT opleidingen

Werken in de IT is werken in een branche die continu blijft ontwikkelen. Als IT-professional is het daarom een must om zelf up-to-date te blijven en hierbij dus ook te blijven studeren. Vanuit de Linden Academy bieden wij een uitgebreid pakket aan studiemogelijkheden. Al direct op jouw eerste werkdag bespreken we welk carrièrepad het beste bij jou past. Afhankelijk van jouw keuze in onze opleidingstrajecten ligt de focus op de infrastructuur (Windows Server, Azure, Linux, Cisco etc.) of specifieke applicaties zoals Office365 en BiSL of IT service management met ITIL modules en leidinggeven.

Linden-IT Talentpool
Ambitieus en stappen willen maken in jouw ICT-carrière? Als je na een half jaar goed op weg bent bij een opdrachtgever en al stappen hebt gemaakt met je certificaten, dan kom je in aanmerking voor de Linden-IT Talentpool. Dit is een speciale pool van high-potentials waarbij je onder andere extra opleidingsmogelijkheden, studietijd en een personal coach krijgt waardoor je sneller stappen kunt zetten in je carrière. Lees meer over de talentpool.

Certificaten

Linden-IT is partner van onder andere Microsoft en Cisco. Daarnaast werken wij samen met externe opleidingsinstituten in binnen- en buitenland. Zodoende hebben we toegang tot de officiële trainingen, documentatie en labs.

Doorgaans volg je trainingen in de vorm van e-learning, aangevuld met cursussen en workshops. Vanaf de functie van systeembeheerder kom je ook in aanmerking voor bezoeken aan evenementen zoals bijvoorbeeld de Microsoft Tech Summit.

MBO ICT niveau 4 BBL

Wil jij je MBO niveau 4 diploma behalen? Dat kan door onze samenwerking met verschillende onderwijsinstellingen ook via Linden-IT! Wil jij werken en leren tegelijk? Wij bieden een gaaf BBL traject waarbij wij zorgen dat jij de juiste kennis op gaat doen om een super start te maken.

Op dit moment werken wij samen met:

  • ROC van Amsterdam, locatie Zuidoost
  • ROC van Amsterdam, locatie Hilversum
  • Regiocollege Zaandam

HBO ICT

Wil je na jouw MBO niveau 4 diploma van start met een HBO opleiding? Ook dat is mogelijk bij Linden-IT.
Je hebt de mogelijkheid om verschillende richtingen te kiezen zoals Cyber Security of Business en IT Management. Wil je hierover meer weten? Neem contact met ons op.

Eigen trainers en mentoren

Kennis vergroot je niet alleen door opleidingen, maar ook door advies en begeleiding van ervaren specialisten. Daarom hebben wij een groep mentoren die ieder tot de Nederlandse top op hun vakgebied behoren.

Onze eigen interne mentoren helpen je met het kiezen van een opleidingsprogramma en met beslissingen voor je carrièreplanning, maar je kunt ook bij ze terecht met technische vragen.

gratis microsoft certificering behalen bij Linden-IT voor junior servicedeskmedewerker en senior servicedeskmedewerker
cisco ccna gratis certificaat bij Linden-IT als datacenter technicus
Linux Redhat certificaat gratis bij Linden-IT als Datacenter Technicus
gratis VMware certificaat bij Linden-IT voor systeembeheerder en senior systeembeheerder
junior servicedeskmedewerker gratis ITIL certificaat

Linden-IT Academy voor studenten en docenten

Voor studenten

De kans is groot dat je tijdens je studie al met Linden-IT in contact komt door bijvoorbeeld de sollicitatietraining of de LinkedIn-workshop. Wij helpen jullie namelijk graag op weg richting een succesvolle carrière na het behalen van jouw diploma: En voorbereiding hierop is alles. Wil je meer weten over werken in de ICT? Kijk op onze starterspagina.

Voor docenten

Zonder docenten geen studenten met een ICT-diploma. Daarom vinden wij het erg belangrijk om bij te dragen aan het onderwijs. De verbinding tussen het bedrijfsleven en het onderwijs wordt steeds meer op elkaar afgestemd en aan deze trend werken wij graag mee! Onze ondersteuning kun je inschakelen voor kosteloze klassikale trainingen zoals:

  • Workshop: “Werken in de ICT”
  • Sollicitatietraining
  • LinkedIn-workshop
  • ITIL-trainingen